Beste bezoeker,

Mijn naam is Sandra , bedenker van sandrawing.nl. Waarschijnlijk heb je al een beetje rondgekeken op mijn website, en kunnen zien wat ik zoal maak met potloden.

In mijn jeugd tekende ik vaak en dan vooral alleen met grafietpotlood. Na mijn jeugd heb ik door zelfstudie het tekenen op een veel hoger plan gebracht. Nu werk ik voornamelijk met de beste merken pastelpotloden, pastelkrijt, polychrome potloden, en gebruik daarbij tekenpapier van de beste kwaliteit.

Ik heb me gespecialiseerd in dierenportret tekeningen met pastelpotlood, en teken je huisdier op levensechte wijze. Wil je liever een mooie zwart/wit tekening dan is dat natuurlijk ook geen probleem,  in overleg is een hoop mogelijk bij mij.

Gemiddeld werk ik zo'n 10 uur aan een tekening van A4 formaat. Dit is afhankelijk van de complexiteit van de afbeelding.

Doordat een pasteltekening erg kwetsbaar is krijgt je er van mij altijd een mooie bijpassende lijst omheen.

Ben je enthousiast geworden, en wil je graag een mooie tekening van jouw geliefde dier of huisdier aan de muur? Of heb je verder nog vragen? ga dan naar mijn contact  formulier en ik zal spoedig contact met je opnemen.

Ook ben ik gemakkelijk te bereiken via de social media kanalen.

Voor direct contact kun je een appje sturen naar 06-1022 1243

Sandra

 

Social media